Penny Market ajunge la 178 de magazine în România

Planul de extindere al REWE România continuă cu deschiderea celui de-al 178-lea magazin din țară. Începând cu 3 august 2016, locuitorii din Făget, județul Timiș se vor bucura de un nou magazin Penny Market, pe strada Lugojului, nr. 31. Acesta este cel de-al șaptelea magazin deschis de către companie în județul Timiș.

Penny MarketCu o echipă formată din 14 angajați, noul magazin are o suprafață de 1040 mp, format Future Store și asigură 80 de locuri de parcare. Design-ul modern și elegant al magazinului oferă clienților o experiență nouă datorită organizării diferite a categoriilor de produse. În plus, magazinul le pune clienților la dispoziție articole mereu proaspete, selecționate cu atenție zi de zi.

Chiar la intrarea în magazin, clienții sunt întâmpinați cu o varietate de legume și fructe. Mai mult, Penny Market le oferă și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. În fiecare moment al zilei, clienții beneficiază de soluții proaspete și accesibile prin selecția de produse special gândită pentru ei și au la îndemână o varietate de lactate și brânzeturi, carne proaspătă și o gamă largă de pește și mezeluri la prețuri atractive.

Noul magazin le aduce clienților și articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate. Una dintre atracțiile principale, produsele non-food, se regăsesc în prima parte a magazinului, într-un decor modern și elegant.

Noul magazin Penny Market din Făget va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.30 și 22.00 și duminica între orele 8.00 și 20.00.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 177 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Penny Market ajunge la 178 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: