PENNY Market Otopeni, magazinul cu numărul 250 al rețelei, cel mai sustenabil și digitalizat magazin din țară (galerie foto)

PENNY Market Otopeni, magazinul cu numărul 250 al rețelei din România, a fost deschis pe data de 11 decembrie 2019 și reprezintă cel mai sustenabil și digitalizat magazin PENNY Market din țară. Acesta este situat pe Strada 23 August, nr. 244.

PENNY Market

Magazinul PENNY Market Otopeni dispune de o suprafață de vânzare de 788 mp, 53 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilități și patru case de marcat. Cei 14 angajați își așteaptă clienții de luni până vineri între 7:30 și 21:00 și duminică între 8:00 și 19:00.

Magazinul are un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. Mai mult, noul magazin din Otopeni folosește energie regenerabilă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, iar posesorii de mașini electrice au la dispoziție o stație de încărcare gratuită. De asemenea, noul magazin oferă clienților săi posibilitatea de a pre-comanda direct din magazin, digital, produse de non-food și de a-și face card de fidelitate, mult mai ușor prin intermediul panoului digital.

PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. În acest moment, REWE România operează o rețea națională de 252 de magazine PENNY Market, iar compania deține și 3 centre logistice regionale în localitățile: Stefăneștii de Jos (județul Ilfov), Turda (județul Cluj) și Nicolae Bălcescu (județul Bacău).

Reprezentanții PENNY Market au declarat că, în 2025, rețeaua națională va ajunge la 400 de magazine. În 2018, PENNY Market a înregistrat o cifră de afaceri de 3,45 miliarde de lei.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PENNY Market Otopeni, magazinul cu numărul 250 al rețelei, cel mai sustenabil și digitalizat magazin din țară (galerie foto)

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: