PROFI a deschis 10 magazine în luna aprilie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna aprilie 2021 un număr de 10 magazine. 

profi

Dintre cele 10 magazine deschise în luna aprilie, o unitate este în format Standard (supermarket), 3 unități sunt City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 6 unități sunt Loco, formatul dedicat zonei rurale.

De asemenea, tot în luna aprilie 2021, Consiliul Concurenței a anunțat că analizează, din punct de vedere concurențial, operațiunea prin care PROFI va prelua 10 magazine, situate în București, care în acest moment sunt operate de compania Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express.

PROFI

Cu peste 1.400 de magazine în mai bine de 640 de localități și o echipă ce depașește 23.000 de angajați, PROFI este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din țară.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *