Next_Capitall

PROFI încheie luna februarie cu o rețea de 523 de magazine. 12 unități deschise în această lună

Profi încheie luna februarie cu 12 inaugurări, cele mai recente fiind cele de astăzi, 28 februarie, la Halchiu și Brusturi. Nouă dintre cele 12 magazine noi funcționează în format Loco și trei în format City.

ProfiMagazinul Profi Loco din Halchiu, al 18-lea din județul Brașov, este amplasat pe str. Ghimbavului, nr. 10 și dispune de o suprafață totală de 338 mp, din care sala de vânzări acoperă 205 mp.

Cu o suprafață totală de 377 mp , din care sala de vânzări este de 186 mp , unitatea în format Profi Loco din Brusturi, județul Neamț, se află pe str. Principală, nr. 37A.

Prin cele 523 de magazine ale sale, prezente în 272 de localități și cu peste 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

La finalul lunii noiembrie 2016, Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a anunţat semnarea unui acord de vânzare a 100% din acţiunile Profi Rom Food către Mid Europa Partners, un alt fond polonez şi una din cele mai importante firme de private equity axată pe achiziţii din Europa Centrală și de Est.

Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la 533 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie din retailul românesc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI încheie luna februarie cu o rețea de 523 de magazine. 12 unități deschise în această lună
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: