Next_Capitall

Profi a deschis în luna februarie 18 noi magazine, rețeaua națională ajungând la 722 de unități

Profi a deschis în luna februarie 18 noi magazine în întreaga țară, rețeaua națională ajungând la 722 de unități și oferind astfel locuri de muncă unui număr de 240 de persoane.

PROFIUnitățile care poartă sigla PROFI sunt prezente în 390 de localități, acestea având un număr de 14.000 membri care crește constant, oferind retailerului un loc în topul celor mai mari angajatori de la noi.

Magazinele oferă locuri de muncă în apropierea locuinței angajaților. Rețeaua cu cea mai mare expansiune din România este un mediu prielnic pentru dezvoltarea profesională, prezentând planuri de carieră solidă celor care au calitățile necesare ca să promoveze pe poziții de management într-un timp scurt.

Oamenii noștri cresc odată cu PROFI, atât ca număr, cât și ca pregatire profesională, de aceea oferim programe de promovare în care angajații beneficiază de instruire practică și teoretică”, afirmă Raul Ciungu, director de resurse umane PROFI.

În anul 2017 au fost deschise 195 de magazine și au fost promovați 195 de sefi de magazin și tot atâția adjuncți de șef de magazin, în principal din rândul angajaților existenți. Proporțional, au fost promovați și cei din nivelurile ierarhice aflate deasupra acestor poziții.

profiCiprian Iordache, șeful unuia dintre magazinele noastre din Iași, a fost angajat ca recepționer în anul 2015, iar azi este un șef de magazin foarte bun, responsabil și serios, motivat cu o puternică dorință de autoperfecționare și simțul datoriei, optimist, empatic și cu spirit de echipă.

La fel ca și el sunt mulți dintre colegii noștri care au început ca și casieri recepționeri marfă, iar acum conduc echipe și au rezultate foarte bune”, spune Sebastian Nistor, Director zonal PROFI.

PROFI este o lume a produselor proaspete și a ideilor noi prin care ne dorim să oferim clienților o experiență de cumpărare simplă, convenabilă și plăcută. Este o responsabilitate, dar și un motiv de perseverență atunci când ne gândim că munca ne este evaluată de sutele de mii de clienți care vin zilnic în magazinele noastre.”, a afirmat Gabriela Sirbu, directorul de Comunicare și Marketing.

Profi România

Cu un total de 722 de magazine prezente în 390 de localități, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Retailerul Profi, aparţinând companiei Mid Europa Partners, a înregistrat o cifră de afaceri de 4,7 miliarde lei în 2017, ce reprezintă o creştere procentuală de 34,3% faţă de 2016 când a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 miliarde de lei. Targetul Profi pentru anul 2018 este de 250 de magazine noi, pe toate formatele – Standard, City şi Loco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi a deschis în luna februarie 18 noi magazine, rețeaua națională ajungând la 722 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: