PROFI a deschis 28 de magazine în luna octombrie, un record pentru 2020

PROFI, retailerul cu cea mai mare acoperire națională din România, a deschis 28 de magazine în octombrie, fiind luna cu cele mai multe deschideri din acest an pentru retailer. Cu aceste deschideri, PROFI depășește pragul de 1.350 de magazine la nivel național.

PROFI

Dintre cele 28 de magazine inaugurate de PROFI în luna octombrie, 9 unități sunt în format supermarket (Standard), 8 sunt în format City (convenience), iar 11 unități sunt în format Loco, cel dedicat mediului rural.

Noile magazine sunt situate în București (7 unități); Turda, județul Cluj (2 unități); Sebeș, județul Alba; Smârdan, județul Galați; Movilițas, județul Vrancea; Sibiu; Plopii-Slăvitești, județul Teleorman; Reșița; Gostăvatu, județul Olt; Dumbrăvița, județul Timiș; Filipeștii de Târg, județul Prahova; Târgu Neamț, județul Neamț; Unirea, județul Dolj; Giurhița, județul Dolj; Surani, județul Prahova; Predești, județul Dolj; Fălcoiu, județul Olt; Stejnicu, județul Prahova; Râmnicu Vâlcea și Caraula, județul Dolj.

Un nou depozit inaugurat în luna octombrie

Tot în luna octombrie, Profi a început primele livrări de marfă către magazine de la noul său depozit, situat lângă București, în cadrul CTP Park Bolintin Deal. Noul depozit, primul depozit aparținând retailerului care acoperă atât produse proaspete, cât și cele congelate, poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încarcă 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreagă gama de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

PROFI

Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1.350 de magazine proprii și magazine agent prezente în peste 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Rețeaua de magazine PROFI este operată de PROFI ROM FOOD, compania care aparține Mid Europa Partners. Ținta retailerului în România este de a ajunge la o rețea națională de peste 2.500 de magazine până la finele anului 2024.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *