Profi deschide 7 magazine și ajunge la o rețea de 511 unități

PROFI încheie luna ianuarie cu un nou record, inaugurând astăzi șapte magazine la Jegălia, Utvin, Cornești, Cluj-Napoca, Giroc, Vadu Crișului și București, rețeaua ajungând acum la un număr total de 511 magazine.

PROFI CornestiUnitățile din Jegalia, Utvin și Vadul Crișului au fost deschise în format Loco. Cea din Jegălia, județul Călărași, este situată pe Șoseaua Călărași-Fetești, nr. 5, și are o suprafață totală de 308 mp, din care sala de vânzări este de 200 mp.

Unitatea din Utvin, județul Timiș, funcționează pe str. Principală, nr.255A, cu o suprafață totală de 341 mp, sala de vânzări fiind de 219 mp.

La rândul său, cu o suprafață totală de 365 mp, din care sala de vânzări ocupă 226 mp, magazinul din Vadu Crișului, județul Bihor, funcționează pe str. Principală, nr.701.

Unitățile din Cluj-Napoca și Giroc sunt deschise în format City. Cea din Cluj-Napoca, a 17-lea din localitate, este situată pe str. Bogdan Petriceiu Hașdeu, nr. 2. Acesta dispune de o suprafață totală de 245 mp, din care sala de vânzări este de 140 mp.

Magazinul din Giroc, județul Timiș, este deschis pe str. Trandafirilor, nr.56 și se întinde pe o suprafață totală de 180 mp, din care suprafața de vânzări este de 115 mp.

Unitățile din Cornești și București funcționează  în format Standard. Unitatea din Cornești, județul Dâmbovița, se află pe DN1A, cu o suprafață totală de 590 mp, din care sala de vânzări măsoară 460 mp.

Magazinul din București se găsește în sectorul 3, pe str. Răcari, nr.57. Acesta are o suprafață totală de 495 mp, din care sala de vânzări este de 327 mp.

La finalul lunii noiembrie 2016, Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a anunţat semnarea unui acord de vânzare a 100% din acţiunile Profi Rom Food către Mid Europa Partners, un alt fond polonez şi una din cele mai importante firme de private equity axată pe achiziţii din Europa Centrală și de Est.

Valoarea tranzacţiei s-a ridicat la 533 de milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie din retailul românesc.

Prin cele 511 magazine ale sale, prezente în 263 de localități, și cu peste 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *