PROFI a inaugurat 11 magazine în luna mai 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna mai 2021 un număr de 11 magazine, deschideri cu care retailerul se apropie de pragul de 1.500 de magazine la nivel național.

PROFI

Dintre cele 11 magazine deschise în luna mai 2021, 3 unități sunt în format Standard (supermarket), 5 unități sunt în format City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 3 unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

De asemenea, în luna aprilie 2021, Consiliul Concurenței a anunțat că analizează, din punct de vedere concurențial, operațiunea prin care PROFI va prelua 10 magazine, situate în București, care în acest moment sunt operate de compania Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express.

Prioritatea retailerului este să se dezvote pe două direcții – urban și rural, în trei formate de magazine – supermarket, proximity (convenience) și only local store, cu patru bannere de retail – Supermarket, City, Go și Loco.

PROFI

Cu aproape 1.500 de magazine în mai bine de 650 de localități și o echipă ce depașește 23.000 de angajați, PROFI este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din țară.

Profi a reușit să deschidă în 2020 un număr de aproape 240 de magazine, să realizeze o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,87 miliarde euro), o creștere de 21,67% față de 2019.

„În următorii ani vom continua, însă, ritmul deschiderilor de magazine, de cca. 280 de unități în fiecare an, astfel încât, în 2024 să depășim pragul de 2.500 de magazine în România. În termeni de cifră de afaceri, cu o rată anuală de creștere de 23%, ne propunem să ajungem în 2024 la o cifră de afaceri de 20,46 miliarde de lei, care ne-ar situa pe locul doi în retailul alimentar din România.” (Pawel Musial, director general Profi).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *