PROFI a inaugurat 11 magazine în luna iulie 2021 și depășește pragul de 1.500 de magazine la nivel național

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna iulie 2021 un număr de 11 magazine, deschideri cu care retailerul depășește pragul de 1.500 de magazine la nivel național. 

Profi

Dintre cele 11 magazine deschise în luna iulie 2021, două unități sunt în format Standard (supermarket), patru sunt în format City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și cinci unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

În această lună, Profi s-a repoziționat pe piața de retail alimentar din Romqnia. Astfel, la capătul unor testări cuprinzătoare, retailerul se repoziționează ca magazinul care îți simplifică viața prin oferte care iți fac plăcere, sub deviza “zilnic prețuri mici”.

Tot în luna iulie 2021, Profi a inaugurat oficial programul “Proaspete de la noi”, prin care retailerul facilitează fermierilor din România accesul către magazinele rețelei și totodată le oferă cumpărătorilor legume și fructe românești de cea mai bună calitate, garantat sănătoase. Produsele sub brandul propriu “Proaspete de la noi” – o gamă de 38 de produse de la peste 90 de fermieri locali – sunt semnalizate la raft.

Profi

Cu aproximativ 25.000 de angajați în aproape 1.500 de magazine care funcționează astăzi în 688 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *