PROFI a inaugurat 20 de magazine în luna noiembrie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna noiembrie 2021 un număr de 20 de magazine, iar rețeaua sa națională a ajuns la 1.570 de unități.

Profi

Dintre cele 20 magazine deschise în luna noiembrie 2021, o unitate a fost în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), cinci unităti au fost în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), patru unităti au fost în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și 10 unități în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Noile magazine au fost inaugurate în București și în județele Timiș, Bihor, Iași, Bistrița-Năsăud, Cluj, Olt, Buzău, Bacău, Giurgiu, Constanța, Argeș, Călărași, Dolj, Arad și Dolj.

La un an și două luni de la lansarea de la Ploiești a magazinului concept Noul Profi, retailerul Profi a ajuns în luna noiembrie 2021 la un număr de 100 de magazine de acest fel. Modelul Noul Profi se prezintă în toate cele patru formate ale retailerului: Super – magazinul mare, cu cea mai mare suprafață de vânzări și sortimentul cel mai larg; City – mica unitate urbană, de lângă casă; ProfiGo – magazinul convenience, mic, pentru cumpărături rapide, de necesitate; și Loco – magazinul din afara marilor aglomerări urbane.

În 2022, procesul de remodelare a magazinelor va continua, în paralel cu deschiderea tuturor magazinelor noi sub noul concept, astfel încât, la finalul anului viitor retailerul sa aibă un număr de 400 de magazine sub noul concept.

Profi

Profi a încheiat 2020 cu o rețea de 1.404 magazine, iar în 2021 a deschis, în perioada ianuarie – octombrie, alte 146 de magazine, pe data de 31 octombrie rețeaua numărând 1.550 de unități. Acestora li se adaugă cele din luna noiembrie, astfel încât rețeaua numără la data de 30 noiembrie 1.570 de unități.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *