PROFI a inaugurat 6 magazine în luna februarie 2022

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna februarie 2022 un număr de 6 magazine. De la apariția primului său magazin, în 2000, și până la finalul lunii trecute, rețeaua Profi s-a dezvoltat exclusiv în România, inaugurând 1.568 magazine în 732 de localități.

Profi

Dintre cele 6 magazine deschise în luna februarie 2022, o unitate a fost în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), două unități au fost în format City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp), nu s-a deschis nicio unitate în format Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp) și 3 unități în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Noile magazine au fost inaugurate în județele Sibiu, Galați, Bistrița-Năsăud, Gorj, Ilfov și Sălaj.

La un an și două luni de la lansarea de la Ploiești a magazinului concept Noul Profi, retailerul Profi a ajuns în luna noiembrie 2021 la un număr de 100 de magazine de acest fel. Modelul Noul Profi se prezintă în toate cele patru formate ale retailerului: Super – magazinul mare, cu cea mai mare suprafață de vânzări și sortimentul cel mai larg; City – mica unitate urbană, de lângă casă; ProfiGo – magazinul convenience, mic, pentru cumpărături rapide, de necesitate; și Loco – magazinul din afara marilor aglomerări urbane.

În 2022, procesul de remodelare a magazinelor va continua, în paralel cu deschiderea tuturor magazinelor noi sub noul concept, astfel încât, la finalul anului viitor retailerul sa aibă un număr de 400 de magazine sub noul concept.

Profi

Cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener și cu peste 1560 de magazine în sute de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *