PROFI a inaugurat în luna decembrie 2021 un număr de 19 magazine și încheie anul cu o rețea națională de 1.589 de unități

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna decembrie 2021 un număr de 19 magazine și încheie anul cu o rețea națională de 1.589 de unități.

Profi

Dintre cele 19 magazine deschise în luna noiembrie 2021, o unitate a fost în format Super (supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp), iar restul de 18 unități au fost în format Loco, dedicat zonei rurale. Celelelalte două formate de magazine sunt City (supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp) și Go (minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp).

Noile magazine au fost inaugurate în județele Olt, Brăila, Mehedinți, Bihor, Tulcea, Dolj, Alba, Cluj, Buzău, Vrancea, Timiș, Dâmbovița, Maramureș, Caraș-Severin, Galați și Teleorman.

La un an și două luni de la lansarea de la Ploiești a magazinului concept Noul Profi, retailerul Profi a ajuns în luna noiembrie 2021 la un număr de 100 de magazine de acest fel. Modelul Noul Profi se prezintă în toate cele patru formate ale retailerului: Super – magazinul mare, cu cea mai mare suprafață de vânzări și sortimentul cel mai larg; City – mica unitate urbană, de lângă casă; ProfiGo – magazinul convenience, mic, pentru cumpărături rapide, de necesitate; și Loco – magazinul din afara marilor aglomerări urbane.

În 2022, procesul de remodelare a magazinelor va continua, în paralel cu deschiderea tuturor magazinelor noi sub noul concept, astfel încât, la finalul anului viitor retailerul sa aibă un număr de 400 de magazine sub noul concept.

Profi

Profi a încheiat 2020 cu o rețea de 1.404 magazine, iar în 2021 a deschis un număr de 185 de magazine, încheind anul cu o rețea națională de 1.589 de unități. Cu circa 25.000 de angajați în peste 700 de localități, lucrând în aproape 1.600 de magazine dintre care ceva mai multe de 600 sunt administrate de antreprenori parteneri, Profi este cel mai mare angajator din retailul românesc și rețeaua românească cu cea mai mare acoperire georgrafică de la noi din țară.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „PROFI a inaugurat în luna decembrie 2021 un număr de 19 magazine și încheie anul cu o rețea națională de 1.589 de unități”

  1. Doresc sa intru in parteneriat cu dvs, dețin un teren in, Ilfov voluntari, cu deschidere pe 2 strazi. Este un spațiu bine situat pe un bulevaed ff circulat aproape de un parc +catedrala… Supărata fiind de 230 m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *