Profi a lansat la Timișoara noul magazin Profi City

Astăzi, 4 martie 2021, Profi a inaugurat la Timișoara primul Profi City din generația care aduce îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut în interiorul companiei sub denumirea de Monaco.

Profi City

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate în în zone de trafic intens și de birouri, Profi City are o suprafață mai mare și un sortiment mai bogat, este un mic supermarket pentru zone rezidențiale, destinat celor care cumpără pentru a completă ceea ce poate au omis să-și ia când și-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari.

Profi City prezintă o zona de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo destinate cumpărătorului foarte grăbit care nu dorește decât cele necesare pentru consum imediat și, poate, doar încă ceva în plus.

Profi City – vitrină asistată, zonă gastro și coffee corner

Față de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor așteptări ale cumpărătorilor, fiind acum dotat cu vitrină asistată, zonă gastro și coffee corner.

La vitrină asistată se găsesc mezeluri de la furnizori locali, specialități din carne de oaie, de porc, de pui și de curcan. Desigur, nu lipsesc nici diferitele varietăți de brânză și cașcaval.

La rândul ei, zona gastro tentează cumpărătorii cu pizza, burgeri, sandvișuri, prăjituri, patiserie, plăcinte și cu pâinea cea mai bună din oraș.

Profi

Retailerul Profi a reușit să deschidă în 2020 un număr de aproape 240 de magazine, să realizeze o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,87 miliarde euro), o creștere de 21,67% față de 2019. De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine și până la sfârșitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200 de unități.

Cu 1.433 de magazine în 642 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *