PROFI a inaugurat 9 magazine în luna iunie 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna iunie 2021 un număr de 9 magazine, deschideri cu care retailerul se apropie de pragul de 1.500 de magazine la nivel național. De asemenea, in luna iunie, retailerul a inaugurat primul Profi Loco, un magazin remodelat sub noul concept, denumit intern Monaco, în localitatea Jebel, județul Timiș.

Profi

Dintre cele 9 magazine deschise în luna mai 2021, o unitate este în format City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și 8 unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Tot în luna iunie 2021, Profi a inaugurat primul Profi Loco sub noul concept de magazin, denumit intern Monaco, în localitatea Jebel, județul Timiș.

Prioritatea retailerului este să se dezvote pe două direcții – urban și rural, în trei formate de magazine – supermarket, proximity (convenience) și only local store, cu patru bannere de retail – Supermarket, City, Go și Loco.

PROFI

Cu aproape 24.000 de angajați, aproape 1.500 de magazine, situate in mai bine de 650 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din Romania. De asemenea, retailerul operează cel mai mare număr de magazine din România, situate în mediul rural, sub formatul de magazin denumit LOCO.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *