Profi a semnat primele contracte de muncă cu refugiați ucraineni

Profi, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a anunțat că a semnat primele contracte de muncă cu refugiați ucraineni și că toate joburile retailerului deschise în prezent sunt acum puse și la dispoziția oricărui potențial nou coleg ucrainean.

Profi

Profi a făcut pregătirile necesare pentru a acorda un sprijin real refugiaților care își caută un loc de muncă sigur, într-o organizație de încredere. Scanând codul QR de pe anunțul companiei sau accesând link-ul www.oameniidelaprofi.ro/joburi-ucraina/ aceștia pot aplica foarte simplu, în limba ucraineană, la joburile existente în cadrul acestei rețele.

„Ne-am adaptat 360 procesul de recrutare, angajare și inducție, astfel încât suntem pregătiți să le spunem noilor noștri colegi Ласкаво просимо!, Bine ați venit! ”, declară Pawel Musial, Directorul general Profi. „La doar 1 zi după începerea acțiunii, s-au semnat deja primele contracte cu persoane sosite din Ucraina!”

“Ne-am mobilizat în timp record și am creat o echipă specializată, colegi vorbitori de limba ucrainiană, pregătiți să ofere informații și să sprijine integrarea noilor colegi în oricare dintre zonele de business, de la cele aproape 1.600 de magazine Profi integrate și partener din toată țara, până la centrele logistice și chiar sediile administrative Profi,” afirmă Ramona Cretu, Manager dezvoltare organizațională Profi.

O companie puternică este întotdeauna orientată să răspundă nevoilor comunității, iar echipa departamentului HR al companiei se ghidează după filozofia #BeKind, bazată pe gesturi mici, dar cu un impact uriaș față de toți cei din jur, fiind hotărâtă zilnic să transforme momente și să ofere sute de oportunități Profi!

Alături de refugiații din Ucraina

Sensibilizată de drama ucrainienilor care în număr mare își părăsesc țara în aceste zile, rețeaua de magazine Profi a intervenit încă din primele zile după declanșarea conflictului, în ajutorul lor, și continuă și azi să o facă, în puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, unde retailerul împarte pachete individuale cu alimente și obiecte de igienă personală.

Profi

Cu aproape 26.000 de angajați în magazine integrate și partener, și cu magazine în peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *