PROFI inaugurează 5 magazine, iar reţeaua naţională ajunge la 712 unităţi

PROFI a inaugurat astăzi alte cinci magazine în Botoșani, Ciocănești, Piatra Neamț, Ţicleni și Vulcan, reţeaua naţională ajungând la un total de 712 unităţi.

PROFI

Magazinul din Botoșani se găsește în format City pe str. Primăverii la nr. 3 și are o suprafață totală de 264 mp, din care sala de vânzări măsoară 193 mp.

IT & Mobile Days – super oferte la cele mai smart tehnologii

În același format se prezintă și unitatea din Piatra Neamț. Aceasta este amplasată pe str. Ana Ipătescu, nr. 4, la parterul blocului A13, cu o suprafață totală de 288 mp, din care suprafață de vânzări este de 209 mp.

Pe o suprafață totală de 346 mp, din care suprafață de vânzări este de 242 mp, magazinul din Țicleni, județul Gorj, se află în format Loco, pe str. Valea Bratuii, nr.5.

Unitatea din Ciocănești, județul Călărași, a fost deschisă, în același format, pe str Principala, nr. 248. Această dispune de o suprafață totală de 400 mp, din care sala de vânzări acoperă 249 mp.

Magazinul din Vulcan, al 20-lea din județul Hunedoara, se prezintă în format Standard și este amplasat pe B-dul Mihai Viteazu, nr. 14, pe o suprafață totală de 525 mp, sala de vânzări măsurând 387 mp.

PROFI

Cu 712 magazine prezente în 387 de localități și o echipă de aproape 13.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Retailerul Profi, aparţinând companiei Mid Europa Partners, a înregistrat o cifră de afaceri de 4,7 miliarde lei în 2017, ce reprezintă o creştere procentuală de 34,3% faţă de 2016 când a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 miliarde de lei. Targetul Profi pentru anul 2018 este de 250 de magazine noi, pe toate formatele – Standard, City şi Loco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,914 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI inaugurează 5 magazine, iar reţeaua naţională ajunge la 712 unităţi
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: