PROFI a inaugurat 9 magazine în luna august 2021

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna august 2021 un număr de 9 magazine.

Profi

Dintre cele 9 magazine deschise în luna august 2021, o unitate este în format Standard (supermarket), două sunt în format City, formatul de proximitate, mai restrâns ca suprafață de vânzare și șase unități sunt în format Loco, formatul dedicat zonei rurale.

Noile magazine au fost inaugurate în București și județele Ilfov, Bacău, Arad, Mehedinți, Argeș, Cluj, Constanța și Hunedoara.

Tot în luna august 2021, retailerul a anunțat că Profi LOCO, magazinul dedicat zonei rurale, are în noul format de magazin o sortimentație împrospătată față de cea anterioară, odată cu redeschiderea magazinului din Săvârșin. Astfel, Produsele puse în vânzare în noul format de magazin fac parte dintr-o gamă împrospătată față de cea anterioară, sunt bine luminate, expuse mai vizibil și mai accesibil, produsele locale fiind mult mai bine reprezentate pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate.

Profi

Cu peste 25.000 de angajați în 675 de localități și peste 1.500 de magazine, dintre care peste 400 sunt magazine rurale Profi Loco, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geoografică din România și cel mai mare angajator privat.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *