Next_Capitall

PROFI împlinește 18 ani. în 2019, Profi va ajunge la 1.000 de magazine în România

Retailerul PROFI ROM FOOD, operatorul rețelei de magazine PROFI, cu formatele de magazin Standard, City și Loco, împlinește 18 ani de prezență pe piața de retail din România. Profi va ajunge la 1.000 de magazine în România în 2019.

Profi

„Aproape 15.000 de oameni și 900 de magazine aduc zi de zi bucurie în fiecare casă, fie că este vorba de produse de calitate la prețuri cinstite pentru cumpărători, sau de programe pentru dezvoltarea profesională a membrilor echipei, de susținerea producătorilor și furnizorilor români sau de numeroasele proiecte sociale care vin în ajutorul comunității,” a declarat a declarat Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food.

Profi va ajunge la 1.000 de magazine în România în 2019

„Sunt 18 ani de când deschideam la Timișoara primul magazin și, iată, deja ne pregătim să îl deschidem în anul care vine pe cel cu numărul 1.000. Am trăit multe întâmplări în drumul nostru spre vârful ierarhiei retailerilor din România. Unele ne-au ajutat să creștem, altele să ne dăm seama că mai avem multe de șlefuit. Toate, însă, ne-au dovedit că obstacolele sunt doar provocări pe care le putem depăși prin implicarea, încrederea și pasiunea întregii noastre echipe și prin contribuția partenerilor, producătorilor și furnizorilor care ne-au fost alături în acești ani,” a completat Daniel Cîrstea.

Crazy Sale – Reducerile continuă

,,Odată cu PROFI au crescut și clienții noștri. Când am deschis primul magazin, unii dintre ei poate își țineau pentru prima oară copiii în brațe, copii care acum au ajuns la majorat. Cu siguranță, toți au avut parte de momente încărcate de emoții pe care ne dorim să le cunoaștem și, împreună, să răspândim cât mai multe zâmbete,” a spus Gabriela Sîrbu, directorul de marketing și comunicare al companiei.

436 de localități în care Profi este prezent

Între 15 noiembrie și 5 decembrie, rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România își sărbătorește a 18-a aniversare în toate cele 436 de localități în care este prezentă. Și pentru ca și clienții lor să simtă bucuria, magazinele le promit surprize plăcute acelora dintre ei care împărtășesc pe www.profi.ro/18ani povești din viata lor, povești care, într-un fel sau altul, au legătură cu cifra 18, fie că e vorba de ani, prieteni, sau orice altceva.

PROFI

Cu magazine prezente în peste 436 de localități și o echipă de aproape 15.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Profi a fost, la finalul lui 2016, obiectul celei mai mari tranzacţii din retailul autohton, reţeaua fiind preluată de Mid Europa Partners, una din cele mai importante firme de private equity axată pe achiziţii în Europa Centrală și de Est, de la compania Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), pentru suma de 530 de milioane de euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » PROFI împlinește 18 ani. în 2019, Profi va ajunge la 1.000 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: