Profi lansează un nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane

Profi, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, lansează robotul Ana, un nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane din companie. Ana va interacționa prin sms, voice call și video call cu toți cei aproape 25.000 de colegi din Profi în toate etapele importante ale experienței lor în companie.

“Profi, bine te-am găsit! Mă bucur că fac parte din echipa de HR și abia aștept să interacționez cu oamenii de la Profi!,” spune Ana.

Aceste cuvinte aparțin Anei, robotul care de acum va interacționa prin sms, voice call și video call cu toți cei aproape 25.000 de colegi din companie în toate etapele importante ale experienței lor în companie. Mai mult decât atât, Ana va fi un ajutor de nădejde pentru a înțelege și mai bine nevoile oamenilor din Profi, prin analiza și interpretarea feedback-urilor.

Ana este ambasadorul unui nou concept de comunicare al Departamentului de Resurse Umane.  Este un concept amplu, menit ca prin dialog eficient și binevoitor, dar și prin concursuri, campanii, evenimente, acțiuni dedicate angajaților, să îmbunătățească interacțiunea în cadrul companiei.

“Ana este partenerul de HR care poate ajunge într-un mod eficient la fiecare dintre colegii noștri, chiar si din cele mai îndepărtate localități din țară!” afirmă Diana Stoica, directorul de HR al rețelei de magazine Profi. “Este o soluție modernă și inovatoare, dezvoltată împreună cu partenerii noștri de la Asgard Systems, care ne permite să interacționăm rapid cu fiecare coleg.”

Prin intermediul Anei, platforma #OameniiDeLaProfi poate acum să-i informeze mai ușor pe colegi despre acțiunile, noutățile sau activitățile desfășurate în companie.

PROFI

Cu aproape 1.500 de magazine în peste 640 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat din România și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *