Profi se apropie de pragul de 500 de magazine în România

PROFI a inaugurat săptămâna aceasta încă cinci magazine la Pucioasa, Poiana Mare, Daneți, Liteni și Voinești, rețeaua numărând acum 493 de unități. Încă 7 magazine şi reţeaua Profi atinge pragul de 500 de unităţi.

profi-poiana-mare-standardÎncepând de ieri,, două noi localități din județul Dolj, Poiana Mare și Daneți, fac parte din rețeaua PROFI.  Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M. Kogalniceanu, nr.6-8, este operat în format Standard. Acesta dispune de o suprafață totală de 540 m2, din care sala de vânzări este de 410 m2.  Magazinul din Daneți, în format Loco, se află pe strada Principală, nr. 212, si are 371 m2, suprafața de vânzări ocupând 192 m2.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din Liteni, județul Suceava. Situat pe str. I. V. Liteanu, nr. 3, magazinul se întinde pe o suprafață totală de 366 m2, sala de vânzări măsurând 220 m2.

Cu o suprafață totală de 375 m2, din care sala de vânzări este de 240 m2, magazinul din Voinești, județul Dâmbovița, funcționează pe str. Principală, nr.122, în format Loco.

De ieri, locuitorii din Pucioasa, județul Dâmbovița, se bucură de magazinul deschis pe strada Republicii, nr. 111. Magazinul se află în format Standard și are o suprafață totală de 730 m2, din care suprafața de vânzări măsoară 480 m2.

Prezentă în 253 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

La finalul lunii noiembrie 2016, Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a anunţat semnarea unui acord de vânzare a 100% din acţiunile Profi Rom Food către Mid Europa Partners, una din cele mai importante firme de private equity axată pe achiziţii în Europa Centrală și de Est. Valoarea tranzacţiei se ridică la 533 de  milioane de euro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Profi se apropie de pragul de 500 de magazine în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: