Situația magazinelor deschise de retailerii alimentari din România în luna august 2016

În luna august, au fost deschise un număr total de 21 de noi magazine în România, faţă de cele 17 unități deschise în luna precedentă.

magazinePlanul de extindere al REWE România a continuat în august cu deschiderea unui nou magazin Penny Market în Făget, județul Timiș, rețeaua ajungând să numere la sfârșitul lunii august 178 de unități în România.

Credit foto: Shutterstock

Retailerul PROFI a deschis încă 15 magazine noi, fiind rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România, ajungând să încheie luna august cu o rețea de 439 de unități în 212 localităţi. Noile magazine PROFI au fost deschise la Dragomirești, Flămânzi, Ivănești, Timișoara, Pitești, Uricani, Nușfalău, Sebeș, Tălmaciu, Teiuș, Timișoara, Suceava, Bîrca, Văcărești și Hochiz. Comparativ cu luna august, în iulie au fost deschise 13 magazine noi.

Kaufland a deschis în luna august primul hipermarket al orașului Mangalia, acesta fiind cel de-al 110-lea magazin al rețelei din țară. Magazinul este situat în str. Lavrion nr. 30A, la intrarea în stațiunea Saturn.

Pe parcursul lunii august, Mega Image a deschis 2 noi magazine în București și a ajuns la un număr total de 484 de unități în România, ce funcţionează în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go şi Gusturi Romanești.

Lidl a deschis în august 2 noi magazine noi la București și Piatra Neamț, rețeaua ajungând la sfârșitul lunii la 198 de unitati în toată țara. De asemenea, alte două magazine Lidl din București au fost redeschise în august după procesul de modernizare. Este vorba despre magazinul situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, ce a fost redeschis pe 18 august și magazinul situat pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, ce va fi redeschis pe 1 septembrie. Comparativ cu luna august, în iulie Lidl a deschis un magazin nou la București.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *