Tesco intenționează să înainteze catre ASA o plângere împotriva retailerului Asda

Retailerul britanic Tesco intenţionează să depună o plângere la Autoritatea Standardelor în Publicitate (ASA) împotriva retelei Asda, ce apartine retailerului Walmart, motivul fiind promisiunea astuia făcuta de curând, de a avea preţuri mai mici cu 10% decât cele ale principalilor săi competitori.

Asda a lansat pe data de 6 ianuarie 2011 o campanie de promovare pentru clientii săi, asigurându-i că vor primi un voucher care să acopere diferenţa, în cazul în care concurenţii vor vinde orice produs mai ieftin decât Asda. Tesco insistă că o mare parte dintre creanţe sunt false, deoarece mare parte a produselor sale tradiţionale nu intră sub incidenţa comparaţiei propuse de către Asda. De asemenea, retailerul a promis să accepte voucherele Asda în condiţiile în care clienţii săi vor descoperi produse listate la preţuri mai ridicate de către Tesco, comparativ cu Asda.

Sursa: Planet Retail

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Tesco intenționează să înainteze catre ASA o plângere împotriva retailerului Asda
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: