Auchan susține activitatea producătorului Lactate Brădet

Auchan a emis ieri un comunicat de presă prin care îşi arată susţinerea faţă de activitatea producătorilor români, în general, şi mai ales faţă de producătorul argeşean Lactate Brădet, companie acuzată în mod pripit de autorităţi că ar fi contaminat cu bacteria e-coli o cantitate dintr-un lot de brânză proaspătă de vaci.

IMG-4357După ce a retras de la vânzare toate produsele producătorului Lactate Brădet, conform procedurilor interne, retailerul Auchan a revenit cu o declaraţie prin care îşi arată sprijinul faţă de acest producător, furnizor al reţelei de magazine încă din 2008:

“Imediat ce am intrat în posesia informaţiei privind suspiciunea de contaminare a produselor furnizorului Lactate Brădet, am aplicat procedurile interne care au constat în retragerea de la comercializare a produselor acestui furnizor. Decizia a fost luată imediat în vederea protejării clienţilor noştri.

Auchan este o companie românească în România, iar ambiţia şi responsabilitatea sa sunt de a crea valoare pentru furnizorii români şi produsele româneşti prin susţinerea acestora.

Dorim să precizăm faptul că lucrăm cu firma Brădet şi cu domnul Badea încă din anul 2008. Colaborarea, care a fost întotdeauna bazată pe o bună relaţie comercială, se datorează şi pasiunii şi implicării de care a dat dovadă acest producător. Scopul Auchan este de a-l ajuta în această situaţie grea, fiind conştienţi de dificultatea cu care se confruntă. Dorinţa noastră este de a-l susţine într-un mod concret şi rapid, în măsura în care o putem face. Fără să intrăm în detalii, confirmăm continuarea parteneriatului început în anul 2008 şi vom da dovadă de solidaritate şi înţelegere faţă de acest partener de afaceri.”

Mărţişoare magice de la Flanco

Proprietarul fabricii Lactate Brădet din comuna argeşeană Brăduleţ, Marius Badea, s-a declarat convins că au fost luate toate măsurile pentru a se evita o contaminare a produselor cu bacteria e-coli, care a fost identificată într-un lot de brânză proaspătă.

Pe data de 29 februarie 2016, Ministrul Agriculturii a făcut o declaraţie ce a declanşat un val de reacţii din partea unor retaileri care au scos de la vânzare toate produsele marca Lactate Brădet din magazinele unde acestea erau prezente: ‘În urma analizelor de laborator, inspectorii veterinari au găsit e-coli în probele de brânză de la Lactate Brădet din Curtea de Argeş, care comercializează şi produse tradiţionale. Este vorba despre o cantitate de 20 de kilograme de brânză proaspătă de vaci.”

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *