Auchan va inaugura mâine la Pitești al doilea magazin din oraș

Auchan România inaugurează pe 20 februarie 2014, la Pitești, al doilea magazin din oraș și al doisprezecelea remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real. Noul magazin, Auchan Pitești Găvana, este situat în Centrul Comercial Arcade Pitești.

poza Auchan GavanaTransformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.400 de mp, noul hipermarket Auchan Găvana oferă locuitorilor o gamă de 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Găvana a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Găvana a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici.

“ Suntem bucuroși să deschidem porțile celui de-al doilea hipermarket Auchan din Pitești. Aducem și în nordul orașului diferența Auchan: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență.

Auchan Găvana este un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, cu angajați profesioniști și pregatiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze,“ a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Pentru accesul la Auchan Pitești Găvana, situat în Centrul Comercial A rcade Pitești, au fost înființate 3 linii de microbuze gratuite pentru clienți care funcționează pe parcursul întregului program de funcționare a magazinului: zilnic 8-22.

Centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1.000 de locuri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Auchan va inaugura mâine la Pitești al doilea magazin din oraș”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 17 - 21 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *