BILLA deschide primul magazin din Sinaia

  • de

BILLA România anunță deschiderea primului magazin în Sinaia, județul Prahova, în data de 25 Septembrie, inaugurând astfel al 84-lea magazin la nivel național.

BillaCLSupermarketul din Sinaia este cel de-al doilea deschis de BILLA România luna aceasta, după inaugurarea supermarketului din Câmpulung (foto), compania continuând astfel strategia de extindere a rețelei de magazine la nivel național.

Noul magazin este situat pe Bulevardul Carol, numărul 41, în cadrul Centrului Comercial Carpați şiva fi deschis începând cu ora 07:00 dimineața. Magazinul are o suprafață de peste 800 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 6.000 de produse.

„Întotdeauna ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim o gamă cât mai variată de produse de cea mai bună calitate. Deschiderea unui nou magazin BILLA în Sinaia marchează continuitatea strategiei noastre de expansiune pentru anul 2014, respectând promisiunea făcută clienților noștri de a le oferi produsele dorite aproape de ei. Vom căuta noi oportunități de dezvoltare, astfel încât să fim prezenți în cât mai multe zone ” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Clienții noului magazin sunt invitați să își aleagă produsele preferate dintr-o gamă extinsă de sortimente, precum: legume, fructe, produse de panificație și patiserie, dar și o selecție bogată de carne proaspătă. Deschiderea supermarket-ului BILLA România din Sinaia vine cu multe oferte speciale pentru clienții săi, dar și cu o promoție atractivă: pentru fiecare 50 RON achitați în magazin, aceștia vor primi un bon de cumpărături în valoare de 10 RON.

În noul magazin din Sinaia, clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, începând cu ora 7 și până la ora 23, iar duminică între orele 7 – 22.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *