BILLA România nu va mări prețurile în așteptarea reducerii TVA

BILLA România este unul dintre retailerii care susțin inițiativa de reducere a TVA-ului pentru produsele alimentare și a băuturilor non-alcoolice de la 24% la 9% și își ia angajamentul de a păstra prețurile la același nivel până la 1 iunie.

BIlla1Reducerea TVA la 9% se va reflecta începând cu data de 28 mai în prețul tuturor produselor alimentare publicate în revista BILLA.

Reducerea TVA îi încurajează pe români să facă alegeri sănătoase și să consume din ce în ce mai multe produse românești și de calitate mai bună. Prețurile mai mici pentru alimente vor influența pozitiv deciziile de consum și vor influența cu siguranță stilul de viață al consumatorului.

„BILLA România salută deciza de reducere a TVA-ului la produsele alimentare și la băuturile non-alcoolice. Ne bucurăm că vom avea ocazia să le oferim clienților noștri prețuri din ce în ce mai bune și garantăm că, începând cu 1 iunie, reducerea de TVA se va reflecta direct în prețuri, fără a le rotunji nici în sus, nici în jos.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

În toate magazinele BILLA, până pe data 1 iunie, preţurile produselor alimentare care vor beneficia de reducerea TVA se vor menține la același nivel, excepție făcând produsele care sunt incluse în promoțiile cu reduceri de prețuri. Începând cu data de 28 mai, pentru toate articolele care fac obiectul reducerii de TVA și care sunt publicate în revistă, BILLA reduce deja TVA-ul la 9%.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *