Carrefour a redeschis ieri primul magazin BILLA remodelat

Grupul Carrefour a început procesul de transformare a magazinelor BILLA în unităţi MARKET. Astfel, Carrefour a redeschis ieri primul magazin BILLA remodelat, sub brandul MARKET. Este vorba de magazinul situat in centrul comercial Liberty Mall din Şos. Progresului nr 151-171, sector 5, Bucureşti. Astfel, Carrefour numără in prezent 118 supermarketuri Market.

Market Liberty Mall-8Noul MARKET Liberty Mall are o suprafaţă de 1.488 de mp, comercializează un total de 11.353 de produse, dintre care peste 3.560 de produse noi (peste 1.100 sunt produse nealimentare) şi are disponibile peste 10 servicii noi la casele de marcat sau la standul Super Servicii special amenajat in magazin.

Magazinul are 600 de locuri de parcare şi a creat 28 de locuri de muncă noi. Orarul magazinului este: Luni – Duminica: 09:00-22:00.

„Noul Market şi-a propus să îmbine tot ce este mai bun din Billa şi din Market şi să vină în întâmpinarea clienţilor săi fideli cu sute de preţuri mai mici. Astfel, începând de azi, clienţii noştri se vor putea bucura de aceleaşi avantaje ale cardului de fidelitate, putând înlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l în magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Pentru a aduce un element de amuzament şi de inovaţie, noul Market are o casă dedicată familiilor cu copii, Casa Familiei. La această casă copii sunt întâmpinaţi de casiere şi îşi pot ajuta părinţii la aşezarea produselor pe bandă.

Carrefour România a achiziţionat BILLA România la finalul lui 2015 de la Grupul german Rewe. Tranzacţia a inclus cele 86 de supermarketuri Billa România, repartizate pe întreg teritoriul ţării, cu o suprafaţă de vânzare totală de 83.000 de mp si pe care Carrefour le va transforma treptat în supermarketuri Market.

Carrefour, în Romania

Grupul Carrefour numără 290 de magazine în România dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 118 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 85 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *