Carrefour continuă procesul de francizare și mai deschide un magazin Express

După ieşirea din reţeaua Express a celor 21 de magazine Angst, Carrefour continuă procesul de francizare şi de extindere a reţelei de magazine de proximitate Express prin intrarea în rețea a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în orașul Brașov: Express RostCom Saturn.

Express RostCom Mircea Cel BatranÎn acest moment, după ieşirea celor 21 de magazine Express şi intrarea RostCom Saturn, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov, o unitate în Galați, trei unități în Giurgiu, o unitate în Satu Mare și 29 în București și Ilfov.

Express RostCom Saturn se află pe Bulevardul Saturn nr. 31-34, Brașov, are o suprafață de 200 mp și însumează aproximativ 4.000 de produse.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 150 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 80 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *