Carrefour deschide cel de-al 16-lea supermarket din București

Carrefour deschide mâine, 4 iunie 2015, un nou supermarket în București, ridicând numărul total de magazine în acest format la 96.

Carrefour Market2Noul supermarket, Market Bd. Bucureștii Noi este situat pe Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 20-28 și are o suprafață de 436 mp.

Plaja orară de deschidere este Luni – Duminică: 7.30 – 23.00.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 178 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 96 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *