Carrefour deschide cel de-al 26-lea hipermarket, Carrefour Vulcan

Grupul Carrefour anunţă deschiderea mâine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din țară, Carrefour Vulcan, în cadrul celui mai nou centru comercial din București, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.

„De peste 13 ani suntem pe primul loc în inimile românilor, iar acest lucru se explică prin trei axe strategice importante ale Grupului Carrefour România. În primul rând, zilnic, avem cele mai mici prețuri la toate produsele. În al doilea rând, avem grijă ca magazinele noastre să fie un mediu de cumpărături plăcut și modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design și protecție a mediului. Nu în ultimul rând, facem aceste lucruri punând acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atât angajații cât și clienții care ne trec pragul să se simtă bine. Îi invităm, așadar, pe bucureșteni să se bucure de toate aceste lucruri în noul hipermarket din București, Carrefour Vulcan” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Vulcan Value Center

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Vulcan:

• adresă: Str. Mihail Sebastian nr. 88, sector 5

• gama de articole: aproximativ 50.000

• locuri de muncă noi: 320

• laboratoare de fabricaţie proprii: brutărie, patiserie, cofetărie, gastronomie şi pizza, rotiserie

• orar magazin luni-duminică: 7:30-22:00

• suprafață de vânzare 7.500 mp

• locuri de parcare: 1.200

Carrefour Vulcan beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon:

• iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.

• sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.

• căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

• zonele de depozitare marfă sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizează, pe timpul zilei, lumina naturală în detrimentul celei artificiale.

În perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan își așteaptă clienții cu sute de surprize:

• super tombolă de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro și zeci de aparate electronice și electrocasnice.

• cuponiada 25 lei din 30 în 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorți pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei.

• Pe 4 septembrie, clienții sunt așteptați cu șampanie și un tort preparat chiar de către profesioniștii Carrefour.

Parcul comercial Vulcan Value Center este situat în sud-vestul capitalei şi are o suprafață construită de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spații comerciale și peste 1.200 de locuri de parcare. Acesta va fi accesibil atât din Strada Sebastian, precum și din Calea Progresului.

În România, Grupul Carrefour deține 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour’, 80 supermarketuri ‘Market’, 47 magazine de proximitate ‘Express’, 7 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour deschide cel de-al 26-lea hipermarket, Carrefour Vulcan”

  1. Pingback: Carrefour va deschide în luna aprilie un nou hypermarket în București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *