Carrefour România a deschis pe 14 mai cel de-al 10-lea hipermarket Carrefour din București

Carrefour România anunţă deschiderea mâine, 14 mai, a celui de-al 10-lea hipermarket Carrefour din București și al 28-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Mega Mall.

Carrefour Mega Mall 1Hipermarketul Carrefour Mega Mall este situat pe Bulevardul Pierre de Coubertin nr.3-5, București, are o suprafață de vânzare de 8000 mp și o gamă de articole de aproximativ 50.000.Plaja orară de deschidere este: Luni – Duminică: 08.00 -22.00.

Carrefour Mega Mall reprezintă cel mai modern hipermarket al rețelei noastre de magazine, aducând noutăți în zone precum cele de carte, cosmetică sau IT ce conturează un mediu de cumpărături cât mai plăcut pentru clientul modern. Pe lângă zone dedicate relaxării și copiilor, așa cum găsim la raionul de cărți sau la casa dedicată familiei, bucureștenii se pot bucura de o gamă variată de servicii și, desigur, de cele mai bune prețuri” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour deține 176 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 94 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Carrefour România a deschis pe 14 mai cel de-al 10-lea hipermarket Carrefour din București”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 11 - 15 mai 2015

  2. Pingback: The most important events from romanian grocery retail, in may

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *