Carrefour România reduce în avans TVA-ul la produsele nealimentare, începând cu 27 Decembrie

Carrefour România, urmând tradiția susținerii TVA-ului în avans, acorda și în acest an clienților săi reducerea aferentă la produsele nealimentare, care se va reflecta într-un preț mai mic la raft.

Reducerea TVA-ului in avans-1Astfel, începând cu 27 Decembrie, clienții vor beneficia direct la casele de marcat de reducerea de la 24% la 20% a TVA-ului la produsele nealimentare. În plus, ca în fiecare sfârșit de an, clienții vor putea descoperi în magazinele Carrefour mai multe promoții masive la o varietate de produse, printre care laptopuri și tablete, bagaje, produse cosmetice, ținute de revelion, etc.

Carrefour a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce privește prețul cu TVA de 24% și cel cu TVA de 9%.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Acum, susținem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse nealimentare. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului de la 24% la 20% începând de la 1 Ianuarie va aduce beneficii semnificative atât pentru clienții, cât și pentru retaileri și furnizori.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing & PR Carrefour România.

În România, Grupul Carrefour număra 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 106 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. La finalul acestui an, Carrefour a achiziţionat reţeaua de 86 de supermarketuri BILLA din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *