Carrefour susține în avans reducerea TVA-ului la 9% începând cu 28 mai

Începând cu 28 mai, Carrefour România susține în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse, iar de la 1 iunie, pe lângă aplicarea TVA-ului de 9% la produsele alimentare și băuturi nonalcoolice, înmulțește și promoțiile.

Coperta CatalogTVAReducerile în avans susținute de Carrefour vor fi aplicate astfel:

–          din 28 mai: cofetărie, pește, înghețată, alimente bebe, conserve;

–          din 29 mai: brânzeturi, chipsuri, biscuiți și napolitane, cereale și musli, produse, congelate, pet food;

–          din 30 mai: mezeluri, măcelărie, ouă, ciocolată și apă;

–          din 31 mai: sucuri și nectaruri, ceafea și ceai, alimente de bază, produse lactate, legume și fructe.

 „Carrefour a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce privește prețul cu TVA de 24% și cel cu TVA de 9%. Acum, susținem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului la alimente și băuturi nonalcoolice va aduce beneficii atât pentru clienți, cât și pentru retaileri și furnizori.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Grupul Carrefour numără 177 de magazine, în România, dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 95 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *