Carrefour va deține și va opera un hipermarket de 12.000 mp în viitorul centru comercial ParkLake

ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development în Sectorul 3 al Bucureștiului, tocmai a semnat cu Grupul Carrefour România un contract privind vânzarea și operarea zonei de hipermarket, lanțul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.

Intrare ParkLakeAvând în vedere că ParkLake se va deschide în 2016, Carrefour își demonstrează angajamentul și încrederea în succesul proiectului pentru care lucrările de construcție au demarat încă din luna ianuarie a acestui an.

În prezent, închirierea spațiilor din ParkLake avansează în ritm rapid, acestea înregistrând un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafața totală închiriabilă.

Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra, a declarat următoarele: „Contractul semnat cu Carrefour subliniază calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucură foarte tare că un operator profesionist și recunoscut la nivel internațional va deține și va opera un spațiu cheie precum hipermarketul. Ne-am bucurat de succes în realizarea portofoliului de chiriași ai centrului comercial și, în curând, vom anunța și alte realizări în această direcție, toate o dovadă în plus a faptului că acest proiect de dezvoltare este unul de referință pentru piața românească de retail”.

David Sharkey, CEO Caelum Development, a remarcat: „Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai mulți chiriași cheie, prin care urmărim crearea unui portofoliu unic de magazine. Participarea Carrefour la acest proiect ne bucură și reprezintă, totodată, o garanție a calității înalte a operatorului de hipermarket. Lucrările de construcție avansează, suntem aproape de finalizarea săpăturilor și peste câteva săptămâni vor începe lucrările la fundație – ținta noastră este să deschidem centrul comercial în 2016 și, cu un partener nou atât de puternic în proiect, transmitem tuturor un semnal pozitiv despre intenția noastră.”

ParkLakeAnca Damour, Director Divizia Property Carrefour România, a adăugat: „Suntem încântați să fim parte a acestui proiect care va întări prezența Carrefour în zona de est a Bucureștiului. Carrefour își continuă astfel expansiunea pe toate formatele și își reafirmă încrederea în potențialul de creștere a pieței din România. Suntem siguri că ParkLake va fi un proiect de succes”.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane de euro care va fi inaugurată în anul 2016. Centrul comercial va oferi magazine de retail de înaltă calitate pe o suprafață de 70.000 mp spațiu total închiriabil, cu aproximativ 200 de magazine și 2.600 de locuri în parcarea subterană. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul și un mix aparte de facilități sportive și de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinătatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Contractul pentru ParkLake vine la numai o săptămână după ce Carrefour şi-a mai securizat un magazin ancoră în alt centru comercial, Veranda Shopping Center, din sectorul 2 al capitalei, proiect dezvoltat de către Prodplast Imobiliare şi care va fi finalizat tot în 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

3 comentarii la „Carrefour va deține și va opera un hipermarket de 12.000 mp în viitorul centru comercial ParkLake”

  1. Pingback: News from romanian food retail

  2. Pingback: Eurostat: România, cea mai mare creştere a lucrărilor de construcţii din UE, în luna decembrie

  3. Pingback: Numărul magazinelor din piața de retail & FMCG autohtonă va crește la 3.500 până în 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *