Cel de-al 300-lea magazin PROFI a fost sărbătorit la Timișoara

Inaugurarea celui de al 300-lea magazin PROFI a fost sărbătorită cu mult fast la Timișoara. Cu această ocazie, pe 29, 30 și 31 mai, a apărut o noua localitate pe harta PROFI, Orașul PROFI, o suită de evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor.

profi 1Orașul PROFI are o școală în care se desfășoară numeroase acțiuni atractive care merg de la spectacole de teatru de păpuși, ateliere de meșterit felicitări, de percuție interactivă, de confecționat costume decorative sau de fizică și chimie, și până la întâlnirile cu un extraterestru, legendarul cosmonaut român Dumitru Dorin Prunariu, care vorbește despre activități extraterestre.

Dincolo de școală, orașul are și propria sa primărie al cărei primar (Eroul PROFI) acordă nu doar cărți de identitate cu adrese din Orașul PROFI, dar și certificate de căsătorie de o zi. Centrul de explorare terestră ‘Liquid galaxy’, cu ecranele sale imense, un spital pentru orice eventualitate și un coffee corner care simulează un punct real din magazinele PROFI completează lista atracțiilor. Desigur, și multe, multe surprize, cum ar fi Corina, Delia, Loredana și Horia Brenciu în concert, Wilmark dansând cu publicul, și nenumaratele concursuri cu premii.

Cu 300 de magazine în 144 de localități din 40 de județe și apropiindu-se vertiginos de cifra de 8000 de angajați, Profi este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *