cora România reduce prețurile la toate produsele alimentare începând cu 1 iunie 2015, corespunzător scăderii TVA

cora România salută încă o dată măsura Guvernului de reducere a TVA la alimente şi îi asigură pe toţi consumatorii că, începând cu 1 iunie 2015, preţul la raft al tuturor produselor alimentare va scădea în consecinţă.

PLV Reducere TVA

PLV Reducere TVA

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, cora va afişa în toate magazinele sale atât preţul vechi, valabil pentru un TVA de 24%, cât şi pe cel nou, aferent unui TVA de 9%. De asemenea, reducerea de TVA va fi semnalizată prin panouri şi alte mijloace de comunicare prezente pe suprafaţa de vânzare care vor exemplifica, matematic, modul în care preţurile vor scădea, cu 12,09%, ca urmare a reducerii taxei pe valoare adăugată.

Astfel, se  va arăta cum va scădea preţul unui produs cu valoarea de bază de 1 leu,  de la 1,24 lei anterior datei de 1 iunie, la 1,09 lei începând cu această dată. Aşadar, reducerea de preţ a produsului dat ca exemplu va fi de 0,15 lei, adică de 12,09%.

Această formulă de calcul al noului preţ se aplică tuturor produselor alimentare comercializate în hipermarketurile  cora, începând cu 1 iunie 2015.

„Măsura reducerii TVA la produsele alimentare este binevenită şi o îmbrăţişăm întru totul, ceea ce înseamnă că în toate magazinele noastre preţurile la raft la toate produsele alimentare vor fi cu 12,09% mai mici. cora nu urmăreşte, aşa cum au fost unele speculaţii, să reducă preţurile ca urmare a reducerii de TVA doar pentru o perioadă scurtă de timp, urmând să le majoreze apoi pentru a compensa diferenţa. Îi asigurăm pe consumatori de tot respectul, buna credinţă şi corectitudinea noastră.  Aşadar, aceştia vor cheltui mai puţin pe alimente de la 1 iunie, iar acest lucru va avea ca efect final creşterea consumului, cu impact pozitiv asupra întregii economii a ţării”, a declarat Philippe Lejeune, CEO cora România.

De altfel, cora rulează deja o campanie cu titlul „La cora ai încredere”, în spiritul reducerii de TVA. Astfel, până la 31 mai 2015, toţi cei care deţin un card de fidelitate cora beneficiază de o reducere de 15% la coşul lor de alimente (mai multe informaţii în hipermarketurile cora).

cora România rămâne fidelă conceptului care a consacrat-o, acela de a oferi clienţilor garanţia că achiziţionează produse de calitate la cele mai bune preţuri.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *