cora va inaugura pe 25 iulie Centrul Comercial cora Constanta

coraRetailerul francez cora va inaugura pe data de 25 iulie 2013 Centrul Comercial cora Constanţa. În cadrul noului centru comercial magazinul ancoră va fi un hypermarket cora, ce va avea o suprafaţă de vânzare de cca 8.000 mp. Va fi cel de-al doilea magazin cora din Constanţa, dupa cel din Centru Comercial City Park şi cel de-al 11-lea magazin cora deschis în România.

„Acesta este primul mall pe care cora îl construieşte în România şi reprezintă o provocare pentru noi, care, pe lângă operatori de hipermarketuri, devenim operatori de centre comerciale. Construirea acestui proiect dovedeşte încă o dată încrederea pe care o are Cora în dezvoltarea comerţului modern în România. Mai avem în plan şi alte operaţiuni de acest gen, precum centrul comercial pe care îl vom deschide tot anul viitor la Braşov”, declara Philippe Lejeune, director general cora România, la începutul anului 2011, atunci când acest proiect a fost anunţat oficial.

Odată cu depăşirea termenului de construcţie, fixat iniţial în a doua jumătate a anului 2012, cora a renunţat la denumirea dată iniţial, de „Corall„, proiectul devenind Centrul Comercial cora Constanţa. Alături de hypermarketul cora va exista şi o galerie comercială ce va cuprinde 50 de magazine.

Centrul Comercial Cora Constanţa este amplasat în zona centrală a oraşului Constanţa, pe strada Cumpenei, nr 2, la intersecţia străzilor Brătianu şi Cumpenei.

cora, marcă a România Hypermarché, care face parte din Grupul Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul francez este prezent pe piaţa din România din anul 2003.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » cora va inaugura pe 25 iulie Centrul Comercial cora Constanta
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: