cora va începe livrarile la domiciliu și va deschide al doilea punct coraDrive.ro, în București

Lansat la începutul lunii decembrie 2013, primul serviciu Drive din România – coraDrive.ro – îşi va extinde serviciile până la sfârşitul acestui an, când vor fi disponibile comenzile online cu livrare la domiciliu. Un nou punct coraDrive.ro se va inaugura anul viitor, în Bucureşti.

coraDriveoct14coraDrive.ro este un serviciu ce permite plasarea unei comenzi online pe site şi ridicarea acesteia de către client de la cel mai apropiat magazin. Serviciile Drive sunt disponibile, în acest moment, doar pentru magazinul cora Lujerului din Bucureşti, urmând ca anul viitor să se alăture un alt magazin Drive, tot din Bucureşti, cel mai probabil cora Sun Plaza, dată fiind poziţionarea sa în interiorul oraşului, în una dintre cele mai aglomerate zone, cartierul Berceni.

„coraDrive începe livrările la domiciliu la sfârşitul anului, serviciul fiind disponibil iniţial pentru o gamă de 10.000 de produse. Plata va putea fi făcută online sau cash. Acesta este un pas nou pe care îl facem în vânzările online, următorul pas fiind deschiderea unui nou serviciu de tip drive, anul viitor, la un magazin cora din Bucureşti,” a declarat pentru revista retail-FMCG.ro Ana Maria Florea-Harisson, Responsabil PR cora România.

cora România are o reţea naţională de 12 magazine, dintre care 4 sunt situate în Bucureşti. Cora România a avut, în 2013, vânzări în creștere de 13,5 %, comparativ cu anul precedent, cifra de afaceri fiind de 408 milioane de Euro.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „cora va începe livrarile la domiciliu și va deschide al doilea punct coraDrive.ro, în București”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 20 - 24 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *