Cum arată noul concept de magazin Gusturi Românești – Galerie Foto

Mega Image a deschis pe 9 aprilie 2015 primul magazin Gusturi Românești, un nou concept de magazin care oferă consumatorilor o gamă extinsă de produse cu specific românesc, realizate după rețete tradiționale, autentice și recunoscute pentru calitatea și expertiza fiecărei zone a țării.

IMG-5091 (Copy)Noul magazin Gusturi Româneşti, situat în Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104 pe locul unui fost magazin Angst, are o suprafaţă de 134 de mp, o sortimentaţie de peste 380 de produse selectate din peste 10 categorii şi 2 case de marcat.

Magazinul a fost reamenajat în întregime pentru a găzdui noul concept. Toate produsele prezente la raftul magazinului Gusturi Româneşti sunt prezente şi în reţeaua de magazine Mega Image îs Shop&Go, doar că sunt amplasate la categoriile din care fac parte: fructe și legume, lactate și brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificație, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi etc.

Pe lângă produsele Gusturi Românești, în magazin vor fi disponibile și alte mărci de produse tradiționale de cea mai bună calitate și de asemenea va exista o insulă Angst unde vor fi comercializate în special produse ale acestui producător partener Mega Image.

Alte două unităţi Gusturi Româneşti sunt programate să se deschidă în acest an, tot în Bucureşti: pe strada D.I. Mendeleev și la Piața Domenii în locul fostelor magazine Angst.

Galerie Foto:

Pozele au fost realizate cu camera foto digitală Canon EOS 70D 18-135mm.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Cum arată noul concept de magazin Gusturi Românești – Galerie Foto
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cum arată noul concept de magazin Gusturi Românești – Galerie Foto […]

    Răspunde
  2. […] cinci luni de la deschiderea primului magazin dedicat Gusturi românești din bld. Ion Mihalache, Mega Image continuă proiectul și dorește ca […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: