Delhaize Group ar fi interesat de achiziția celor 22 de magazine Angst

Delhaize Group, operatorul reţelei Mega Image din România, ar fi interesat să achiziţioneze lanţul de magazine Angst format din 22 de magazine, conform site-ului KamCity.com.

MEGA-IMAGEÎn luna mai 2014, parteneriatul dintre Grupul Carrefour şi societatea Angst, prin francizarea magazinelor de proximitate Angst sub sigla Express, s-a încheiat, cele 21 de magazine Angst ieşind din reţeaua Express.

Decizia de a încheia parteneriatul cu Carrefour a aparţinut acţionarilor Angst care au dorit să se reconcentreze pe activitatea sa tradiţională, aceea de producţie, adică procesarea produselor din carne, motiv pentru care intenţia de a vinde reţeaua proprie de magazine este foarte plauzibilă.

Mega Image operează, în România, o reţea care numără în acest moment 323 de unităţi, sub două branduri: Mega Image şi Shop&Go.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „Delhaize Group ar fi interesat de achiziția celor 22 de magazine Angst”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 14 - 18 iulie

  2. Pingback: Mega Image preia cele 20 de magazine Angst din Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *