Next_Capitall

Delhaize Group ar fi interesat de achiziția celor 22 de magazine Angst

Delhaize Group, operatorul reţelei Mega Image din România, ar fi interesat să achiziţioneze lanţul de magazine Angst format din 22 de magazine, conform site-ului KamCity.com.

MEGA-IMAGEÎn luna mai 2014, parteneriatul dintre Grupul Carrefour şi societatea Angst, prin francizarea magazinelor de proximitate Angst sub sigla Express, s-a încheiat, cele 21 de magazine Angst ieşind din reţeaua Express.

Decizia de a încheia parteneriatul cu Carrefour a aparţinut acţionarilor Angst care au dorit să se reconcentreze pe activitatea sa tradiţională, aceea de producţie, adică procesarea produselor din carne, motiv pentru care intenţia de a vinde reţeaua proprie de magazine este foarte plauzibilă.

Mega Image operează, în România, o reţea care numără în acest moment 323 de unităţi, sub două branduri: Mega Image şi Shop&Go.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Delhaize Group ar fi interesat de achiziția celor 22 de magazine Angst
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Delhaize Group ar fi interesat de achiziția celor 22 de magazine Angst […]

    Răspunde
  2. […] data de 18 iulie 2014, anunţam că retailerul Mega Image era interesat de preluarea reţelei de magazine Angst. După aproape 3 […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: