Încă 6 noi magazine PROFI

PROFI a inaugurat astăzi, 4 iunie, trei magazine în Călărași, Segarcea și Suceava după ce în săptămănile trecute a mai inaugurat trei la Dej, Bacău și Izbiceni.

PROFI SegarceaMagazinul din Călarăși, primul din această localitate, se află pe Str. Prelungirea București 2, la parterul unei clădiri comerciale și funcționează în format standard cu o suprafață totală de 900 mp din care sală de vânzări măsoară 440 mp.

Magazinul din Segarcea se prezintă în formatul experimental Mini și funcționează pe Str. Republici nr. 78, Bl. J1-J2, la parterul unei clădiri de locuințe. Are o suprafață totală de 382 mp și o sală de vânzări de 255 mp.

Noul magazin din Suceava, al treilea din localitate, se află pe Str. Gheorghe Doja, nr. 135. Situat tot la un parter de clădire comercială, funcționează în format City, cu o suprafața totală de 327 mp și o sală de vânzări de 220 mp. În Dej, Jud. Cluj, noul magazin se prezintă în format standard și este situat în Piața 16 Februarie Nr.3, la parterul unei clădiri comerciale, având o suprafață totală de 492 mp și o sală de vânzări de 360 mp.

Magazinul deschis recent în Bacău, în format City, se află pe Str. Carpați nr.15, are 327 mp în total, sala de vânzări măsurând 217 mp.

Și Izbiceni, Jud. Olt, este o nouă localitate la care a ajuns rețeaua PROFI, magazinul de aici prezentându-se în format standard. El este amplasat pe Str. Pieței nr.9, cu o suprafață totală de 593 mp și o sală de vânzări de 490 mp.

Astfel, rețeaua numară în prezent 306 magazine în 147 de localități din 40 de județe, ceea ce o califică drept rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *