Next_Capitall

Kaufland deschide un magazin la Gherla și ajunge la 95 de unități în România

Kaufland România va deschide mâine, 28 august 2014, un magazin în oraşul Gherla, Judeţul Cluj, pe strada Haşdăţii, Nr 1. Noul magazin este cea de-a 95-a unitate a reţelei Kaufland din România. Tot în luna august, Kaufland a deschis un magazin în Bucureşti, pe bulevardul Bucureşti Noi.

Gherla1

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 20 000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive). Pe lângă produsele proaspete (legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi şi produse de brutărie), sortimentul Kaufland oferă şi produse din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central din Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și Turda. Foto

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland deschide un magazin la Gherla și ajunge la 95 de unități în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: