Kaufland va deschide pe 23 iunie cel de-al 12 – lea magazin din București

Kaufland va deschide pe data de 23 iunie cel de-la 12-lea magazin din Bucureşti – Kaufland Ferentari. Acesta va fi, de asemenea, magazinul cu numărul 109 al reţelei naţionale.

Kaufland1Situat pe Calea Ferentari, nr 62, sector 5, Bucureşti, noul magazin este a doua unitate deschisă de retailer în acest an, după magazinul Kaufland Basarab, situat tot în capitală, inaugurat în luna ianuarie 2017.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 22.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

În afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, sortimentul Kaufland oferă şi produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Schwarz Group, lider de piață în România unde este prezent cu 2 branduri de retail – Lidl şi Kaufland – a raportat rezultate financiare puternice în 2015, cu venituri ajungând la 3 miliarde de euro.

Kaufland, cel mai mare retailer din România, a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 16%, ajungând astfel la 2 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare creştere a vânzărilor din ultimii trei ani. De asemenea, retailerul şi-a îmbunătăţit marja de profit de la 5,1% în 2014, până la 7% în 2015, astfel obţinând un profit în creștere cu 58%.

Retailerul este una drintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

În România, retailerul Kaufland este prezent de 10 ani, unde a creat peste 15.000 de noi locuri de muncă directe în România: la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și în Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *