Mega Image deschide un nou magazin Gusturi românești

Mega Image continuă demersul de a reuni produse cu specific românesc, realizate după rețete tradiționale, autentice și recunoscute pentru calitatea și expertiza fiecărei zone a țării într-o manieră îndrăzneață și inaugurează un nou magazin – Gusturi românești Moghioroș, al doilea sub acest brand.

IMG-4944 (Copy)La cinci luni de la deschiderea primului magazin dedicat Gusturi românești din bld. Ion Mihalache, Mega Image continuă proiectul și dorește ca prin acțiunile sale să consolideze portofoliul de produse cu specific românesc.

„La cinci luni de la deschiderea primului magazin Gusturi românești, suntem bucuroși să anunțăm că vom continua demersurile strategice de dezvoltare pe segmentul produselor tradiționale sub marca Gusturi românești. Prin deschiderea celui de-al doilea magazin dedicat ne consolidăm angajamentul și mai facem un pas în a le oferi consumatorilor gusturile tradiționale și autentice”, a declarat Vasileios Stavrou, Director General al Mega Image.

Noul magazin Gusturi românești, situat pe bulevardul Drumul Taberei, nr. 40-44 E, sector 6, Bucuresti, s-a deschis pe spațiul fostului magazin Angst preluat anul trecut și redeschis sub denumirea Mega Image Moghioroș 2 si are o suprafață de vânzare de aproximativ 134 mp.

Magazinul Gusturi românești Moghioroș include o selecție de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe și legume, lactate și brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificație, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi și artizanat.

Magazinele Gusturi românești reprezintă un diferențiator pe piața retail din România. Pentru a aduce în magazin produse cu specific, tradiționale românești, facem eforturi susținute în a identifica cea mai bună ofertă disponbilă la producătorii locali. De asemenea, în demersul nostru de a păstra gustul autentic românesc căutăm să identificăm produse care să respecte în primul rând calitatea cu care ne-am obișnuit clienții, respectând sezonalitatea și oferind suportul nostru celor care doresc să se implice în proiect,” a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

Pe lângă produsele Gusturi românești, în magazin vor fi disponibile și alte mărci de produse tradiționale de cea mai bună calitate și de asemenea va exista o insulă Angst unde vor fi comercializate în special produse ce au consacrat acest brand.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 433 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (201), Shop&Go (229), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image deschide un nou magazin Gusturi românești
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: