Mega Image închide luna februarie cu 5 noi supermarketuri deschise

După ce a atins la finalul săptămânii trecute pragul de 200 de magazine deschise în România, Mega Image îşi continuă expansiunea pe piaţa de retail cu două noi inaugurări.

Astfel, Mega Image va deschide mâine, 27 februarie, un nou magazin Mega Image în Constanţa ce va fi situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 12, Bl.L53.

Noul supermarket Mega Image Balada va pune la dispoziţia clienţilor o sortimentaţie largă de produse, într-o suprafaţă de vânzare de aproximativ 300mp, alături de servicii de calitate. În sortimentaţia magazinului clienţii vor găsi o gamă variată de produse sub mărcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-preţ „365”, la produsele speciale „Delhaize”, până la produsele cu specific românesc „Gusturi Româneşti” prin care Mega Image aduce tradiţia mai aproape de clienţii săi.

Joi, 28 februarie, se va deschide un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Bulevardul Camil Ressu nr. 64, Bloc 1 C, Sector 3, Bucureşti.

Shop&Go Matei Ambrozie, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 87 mp şi este magazinul cu numărul 65 deschis sub brand-ul Shop&Go şi 202 al reţelei.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, iar noul concept Shop&Go vine în întâmpinarea clienţilor care doresc să-şi facă cumpărăturile rapid, din imediata proximitate a locuinţei sau în drum spre casă.

Mega Image oferă pe piaţă prin conceptul Shop&Go şi posibilitatea celor care vor să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze. Mega Image pune la dispoziţie experienţa sa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero

Mega Image închide astfel luna februarie cu 5 noi supermarketuri deschise: 1 Mega Image şi 4 Shop&Go.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Mega Image închide luna februarie cu 5 noi supermarketuri deschise
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: