PROFI deschide un magazin pe locul unei foste unități Mega Image

PROFI a inaugurat azi, 17 septembrie 2015, două magazine, unul în Bicaz şi altul în Piteşti, reţeaua naţională ajungând la un număr de 340 de unităţi cu o prezenţă în 162 de localităţi din România.

Magazinul din Bicaz, Jud. Neamţ, prima unitate de retail modern din această localitate, este situat pe Str. Barajului Nr. 2A, în imediată apropiere a Primăriei. El funcţionează înformat standard, cu o suprafaţă totală de 680 mp, din care sala de vânzări acoperă 335 mp, şi aduce cu sine 20 de locuri de muncă.

PROFI Pitesti Negru Voda 1Cel de al optulea magazin PROFI din Piteşti se află în apropierea sediului Poliţiei, pe Str. Negru Vodă nr. 2-4 şi este deschis pe locul unei foste unităţi Mega Image, unul dintre cele 4 magazine Mega Image din Piteşti închise de retailer în luna iunie a acestui an.

Noul magazin PROFI din Piteşti sporeşte la peste 160 numărul locurilor de muncă create de retailer în capitala judeţului Argeş. Unitatea se prezintă tot în format standard şi are o suprafaţă totală de 705 mp, din care sala de vânzări măsoară 434 mp.

Cu 340 de unităţi şi aproape 8.000 de angajaţi în toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, PROFI este cea mai extinsă reţea de retail modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „PROFI deschide un magazin pe locul unei foste unități Mega Image”

  1. Pingback: Un PROFI intră într-un Mega Image. Nu e banc, să știți :))

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 14 - 18 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *