PROFI își lansează aplicația pentru telefonul mobil și mai deschide înca două magazine

PROFI se extinde în mediul virtual, inaugurând o aplicaţie pentru telefonul mobil, şi totodată în teritoriu, deschizând încă două magazine, la Iaşi şi Timişoara. Reţeaua PROFI ajunge la un număr de 286 de unităţi.

IMG-6549Aplicaţia funcţionează atât pe sistemele de operare IOS, cât şi pe Android, iar cei care o instalează au acces direct de pe telefonul lor la revista PROFI, ofertele săptămânale, evenimentele de deschidere, harta cu magazinele PROFI din întreagă ţară şi la multe altele.

PROFI a inaugurat două magazine: la Timişoara şi Iaşi.

Magazinul din Timişoara este situat pe Str. Aştrilor nr. 20-26, la parterul unei clădiri de locuinţe, şi funcţionează în format City, având o suprafaţă totală de 307 mp, din care sala de vânzări măsoară 210 mp. Este al 15 magazin din Timişoara şi al 23-lea din judeţul Timiş.

Magazinul din Iaşi se află pe Blv. Independenţei nr. 9, la parterul unei clădiri comerciale, este în format standard şi are o suprafaţă totală de 605 mp, cu o sala de vânzări 450 mp.

Cu 286 de magazine în 134 de localităţi şi peste 6.000 de angajaţi, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „PROFI își lansează aplicația pentru telefonul mobil și mai deschide înca două magazine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *