Punctul de vedere al Profi Rom Food în urma deciziei Consiliului Concurenței

În urma deciziei de ieri, 28 aprilie 2010, al Consiliului Concurenţei de aplicare a unei sancţiuni împotriva societăţilor PROFI şi Interfruct, pentru o presupusă încălcare a legii concurenţei, reprezentanţii Profi au făcut următoarele precizări:

“Activitatile noastre, ale celor de la PROFI, sunt permanent menite sa ofere clientilor nostri calitate mai buna la acelasi pret, precum si alte beneficii. Plecand de la aceasta politica, PROFI a stabilit cu Interfruct o relatie care consideram ca a fost clar in avantajul clientilor nostri, fara sa aduca prejudicii tertilor,” a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food.

“Actiunile PROFI si Interfruct nu au incalcat nicio prevedere din legislatia de concurenta, iar Consiliul Concurentei a ignorat probele aduse de noi in acest sens, atat pe parcursul investigatiilor, cat si in cadrul audierilor. Mai mult decat atat, Consiliul Concurentei a stabilit nivelul amenzii cu incalcarea propriilor reguli de determinare a sanctiunilor. De aceea, ne rezervam dreptul de a contesta aceasta decizie in justitie.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Punctul de vedere al Profi Rom Food în urma deciziei Consiliului Concurenței
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: