Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România: “Mă aștept ca rata de conversie, în perioada următoare, să fi cel puțin dublă”

Începând cu 23 mai 2013, utilizatorii platformei www.Carrefour-Online.ro au posibilitatea de a achita produsele atât la livrare, prin plata cash (ramburs), cât și online, prin cardul bancar platformei . 

Plata Cash pe Carrefour-Online.roPotrivit unui studiu realizat pe un eşantion de aproximativ 700 de persoane din mediul urban, peste 60% din persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani declară că cel mai des utilizat serviciu de plată este cel cash (prin ramburs). (Sursă: MEDNET, aprilie 2014).

„Prin noul serviciu de plată cash (ramburs), am dorit să oferim clienţilor noştri opțiunea de a alege varianta de plată care le satisface cel mai bine nevoile. Îi invităm, așadar, pe www.Carrefour-Online.ro, să se bucure de sesiuni de cumpărături online facile şi rapide, prin care pot economisi timp pe care să-l dedice familiei sau hobby-urilor”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Referinduse la cele câteva zile de folosire a noului sistem de plăţi, cash la livrare, Radu Butufei, prezent la evenimentul GPec Summit 2014, spune că “sunt prea puţine zile pentru a face o analiză dar pot să vă spun că numărul comenzilor din acest week-end a crescut cu 45% faţă de week-end-ul trecut. Deasemenea, odată cu introducerea acestui nou sistem de plată, mă aştept ca rata de conversie, în perioada următoare, să fi cel puţin dublă.”

În perioada 7 – 10 iunie, Carrefour-Online.ro va oferi clienţilor livrarea gratuită la domiciliu sau la birou indiferent de cantitatea comandată. Acest proiect face parte din campania e-Românește, un proiect care dorește să promoveze o experiență de 5 stele în comerțul online românesc.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *