Săptămâna germană la Lidl

După săptămânile tematice asiatice şi americane, la Lidl a venit rândul bucătăriei germane să încânte simţurile românilor cu multitudinea de produse tradiţionale. Bunătăţile bucătăriei germane vor putea fi găsite în toate cele 136 magazine Lidl din România în perioada 9-15 aprilie.

Magazinele Lidl vor oferi în această săptămână o multitudine de specialităţi germane la cele mai bune preţuri, alături de reţete delicioase de încercat acasă. Produse semi preparate precum tăiţeii proaspeţi șvăbești cu ou, diferite tipuri de cârnați tradiţionali Thüringer, plăcintele cu mere sau berea la butoi cu robinet integrat vor fi la îndemâna tuturor celor ce vor să guste din savoarea artei culinare germane.

Călătoria gastronomică iniţiată de Lidl prin campania Tot ce-i mai bun din Romania, tot ce-i mai bun din Europa reflectă interesul companiei de a propune consumatorilor o bucătărie diversificată bazată pe ingrediente de pe toate continentele, la preţuri foarte avantajoase.

Pe viitor clienţii Lidl se vor bucura în continuare de săptămâni cu teme asemănătoare, când vor putea cunoaşte specialităţi culinare din alte ţări.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *